Chevrolet a lansat in Romania primul monovolum al marcii in Europa - Orlando. Pretul bun si cele 7 locuri il fac foarte atractiv pentru familisti.

Monovolumul Orlando, primul model din acest segment al Chevrolet Europe, a fost lansat in Romania, iar Chevrolet intra intr-o noua etapa.

Chevrolet Orlando se adreseaza in primul rand familistilor si celor care adora excursiile cu prietenii. Am mai spus, designul este unul modern, curat si se vede influenta americana (masina a debutat initial in Statele Unite). De asemenea, din cate am vazut live, la lansarea de aseara, plansa de bord arata foarte bine, seamana putin cu cea de pe modelul Cruze.


Habitaclul promite sa fie un deliciu – 7 locuri
, deci se poate merge intr-un grup numeros cam oriunde se doreste. Este adevarat, cu al treilea rand de scaune ridicat, nu mai ramane decat un infim spatiu pentru bagaje (89 litri). Cum sta treaba cu interiorul (si cu masina, in general) ramane insa sa va spun cand voi testa modelul Orlando, nu peste mult timp.

In Romania, Chevrolet Orlando vine cu o motorizare pe benzina si un diesel oferit in doua versiuni de putere.
Motorul pe benzina este... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.