Auto 23 Martie 2012 01:20
S-a dat startul vanzarilor pentru noul Ford B-Max, modelul care este produs la uzina din Craiova. Afla cat costa si ce motorizari pot fi comandate.

Ieri am participat la lansarea oficiala in Romania a noului Ford B-Max. Evident, o lansare mai speciala, la Muzeul de Arta Contemporana pentru un model special. Stiti deja ca noul Ford B-Max este produs la uzina Ford din Craiova, asadar este un Ford made in Romania.

Pentru inceput asa vrea sa va spun ca masina arata foarte bine. E prima data cand am vazut-o live si arata chiar mai bine decat in poze. Au spus in prezentare ca au vrut-o sportiva si va garantez ca, cel putin la nivel vizual, chiar arata sportiv, desi este un monovolum de clasa mica.

Portierele spate culisante sunt de mare efect. Sau poate nu atat ele, cat faptul ca, atunci cand sunt deschise, vezi ca lipseste ... citeste mai multe despre noul Ford B-Max pe Motorstory.ro (+ preturi)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.