Supercarul ecologic este gata pentru a fi lansat pe piata.

Fisker Karma debuteaza la Detroit in versiune de serieDesi mai multi constructori si-au anulat participarea la Salonul Auto de la Detroit, pe fondul crizei economice, cei de la Fisker au anuntat ca s evor prezenta cu versiunea de serie a modelului Karma, dupa ce la editia anterioara au expus conceptul.

Fisker Karma debuteaza la Detroit in versiune de serieFisker Karma este un bolid din categoria celor ecologici, ca si modelul Tesla. Karma dispune si de un design atent lucrat, care atrage atentia, aspect important in situatia in care masina provoaca la accelerare unele dintre cele mai cunoscute masini supersport cu motoare conventionale.

Fisker Karma debuteaza la Detroit in versiune de seriePropulsia masinii este asigurata de un motor electric alimentat de baterii in combinatie cu un mic, dar puternic motor cu combustie interna. Motorul clasic are 2 litri si dezvolta 260 CP cu ajutorul turbocompresorului. Karma poate rula fie pe baza motorului pe benzina, fie doar cu ajutorul celui electric, caz in care autonomia este de 80 km.

Fisker Karma debuteaza la Detroit in versiune de serieCand soferul vrea sa mearga mai repede, cu acceleratii puternice, ambele motoare furnizeaza circa 400 CP catre roti, iar masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde, viteza maxima fiind de peste 200 km/h. Pretul modelului este de aproximativ 89.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.