Jeep Patriot a fost adaugat in galeria modelelor ecologice, prin adoptarea unui sistem hibrid de propulsie.
Jeep Patriot EV Chrysler si-a creat o adevarata flota de modele cu propulsie electrica, in care a inclus si modelul Jeep Patriot. Chiar daca vorbim de un tot-teren, tratamentul este similar cu al modelelor proiectate sa ruleze exclusiv pe sosea, constructorul american vrand sa arate in acest fel ca tehnologia poate fi adaptata la o mare varietate de modele.
Jeep Patriot EVLa exterior, Patriot EV nu arata prea deosebit fata de un model normal si daca nu ar fi culoarea verde si inscriptiile de pe laterale, nu ti-ai da seama ca privesti un model cu propulsie electrica. Chiar si capacul busonului de alimentare cu combustibil este la locul lui, dar in cazul lui Patriot EV acesta ascunde priza prin care se face alimentarea electrica. Interiorul este la fel de normal, dar la tabloul de bord se observa disparitia turometrului in favoarea unui display care arata parametrii de functionare ai sistemului si starea bateriilor.
Jeep Patriot EV - InteriorJeep Patriot EV dispune de un motor electric, responsabil cu propulsia masinii, dar si de un mic motor conventional, cu rol de generator, a carui misiune principala este sa incarce bateriile, cand acestea nu mai fac fata singure. Autonomia este de 60 km, doar pe baza motorului electric, dar daca luam in calcul si propulsorul cu ardere interna, raza de actiune a lui Patriot EV ajunge la 650 km.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.