Ford a prezentat la Salonul Auto de la Chicago cel mai apreciat "custom" pe baza lui F-150 - versiunea Harley Davidson.
2010 Ford F-150 Harley DavidsonLa fel cum Ford F-150 este o legenda in America, pickup-ul fiind cel mai bine vandut model in SUA timp de 27 de ani (consecutiv), editia Harley Davidson este considerata cea mai “cool” si este asteptata de clientii ce vor ceva mai deosebit. Asocierea dintre Ford si celebrul producator de motociclete a adus pe piata numeroase editii “Harley Davidson” ale lui F-150, dar si ale altor camionete Ford (F-250, F-350 si F-450).
2010 Ford F-150 Harley Davidson - InteriorEditia 2010 – cum o numesc americanii – a lui F-150 Harley Davidson are ca elemente distinctive cele 6 bare cromate amplasate orizontal pe grila fata si…o multitudine de sigle Harley: pe ambele aripi din fata, pe capota spate, plus inscriptionarea “Harley Davidson" de pe laterale. Este si cazul interiorului, unde intalnim aceeasi sigla pe cotiera centrala, o noua sigla pe spatarele scaunelor si – evident – inscriptionare pe praguri. In afara de omniprezenta siglelor (lucrate manual), exista combinatii de materiale si finisari disponibile exclusiv pentru acest model, plus o calitate mai buna a executiei.
2010 Ford F-150 Harley DavidsonCum Ford F-150 este mai mult o masina de lifestyle, acesta customizare prinde la americani, incantati de exemplu si de rotile cu jante cromate, de 22 inch. Motorul masinii este un V8 de 5,4 litri, cu 3 supape/cilindru, care produce 320 CP si poate genera o viteza maxima de 184 km/h.Cu toate ca vorbim de un pick-up, tractiunea integrala este optionala. In versiunea standard se primeste o cutie de viteze automata, cu 6 trepte, care antreneaza puntea spate, dar si suspensie sport (!) si sistem de evacuare sport, cromat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.