BMW a publicat un set de poze cu ultimele teste ale celui mai mic SUV din gama, modelul X1.
BMW X1Dupa cum se stie deja, constructorul bavarez isi va completa gama de SUV-uri cu modelul X1, cel mai mic BMW din aceasta categorie. Desi nu au fost inca anuntate specificatiile masinii, BMW a publicat un set de poze care ilustreaza ultimele teste ale masinii inainte de debutul oficial, asteptat pentru toamna acestui an, dupa Salonul Auto de la Frankfurt.
BMW X1In fotografii masina apare camuflata, dar aspectul general poate fi intuit. Nu vor fi surprize la nivelul designului, liniile masinii urmand sa fie aproape identice cu cele ale conceptului X1, prezentat anul trecut, la Salonul Auto de la Paris. BMW X1 urmeaza sa fie oferit la un pret mai mic decat al urmatorului SUV din gama (X3), masina reprezentand o oportunitate pentru cei ce vor un SUV premium cu reale valente sportive pe sosea.
BMW X1Este de asteptat ca modelul X1 sa mizeze tot pe un riguros comportament pe asfalt. Dealtfel chiar si pozele din galeria de mai jos prezinta masina in situatii off-road foarte lejere, care abia necesita tractiune integrala. Si la acest aspect este de discutat. Exista zvonuri conform carora BMW va oferi modelul X1 atat cu tractiune integrala (xDrive) cat si cu tractiune doar pe puntea spate, pentru modelele de baza.
BMW X1La nivelul motorizarilor este de asteptat sa vedem cam aceeasi gama de propulsoare de pe actuala Serie 1. Se va incepe probabil, la nivelul motoarelor diesel, cu versiunea xDrive18d, al carei motor de 2 litri dezvolta 143 CP, se va continua cu xDrive20d, tot cu motor de 2 litri, dar cu 177 CP, cel mai performand diesel urmand sa fie xDrive23d, cu acelasi motor de 2 litri, dar cu 204 CP. Propulsoarele pe benzina vor fi cele de 2 litri (143 CP) si cel de 170 CP. Probabil va exista si o versiune mai puternica pe benzina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.