Kia a prezentat noi poze cu cee'd facelift, model care va debuta luna viitoare.

Constructorul coreean da un nou si puternic imbold pe piata celui mai de succes model al sau in Europa, cee'd. Hatchback-ul compact, care a relansat practic marca Kia in Europa si care s-a bucurat de vanzari excelente pana acum, a primit un facelift important si va debuta peste o luna, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Kia cee'd faceliftModificarile operate de coreeni nu sunt deloc minore. Doar forma generala a masinii a ramas la fel, pentru ca, in rest, toate detaliile de design au fost modificate. Farurile au o alta forma, mai elaborata, grila fata este schimbata si subliniata cu un contur cromat, stilul fiind asemanator cu ceea ce vedem la Forte, un alt model Kia important. Si partea de jos a spoilerului a fost redesenata, iar proiectoarele sunt acum mai puternice din punct de vedere al designului. Oglinzile, a caror forma a fost modificata integreaza acum si semnalizatoare.

Kia cee'd faceliftInca nu exista poze oficiale cu spatele masinii si cu interiorul, dar constructorul anunta schimbari importante si la aceste repere. Habitaclul se prezinta cu un nou volan, tablou de bord redesenat, consola centrala modificata si un nou schimbator de viteze. Evident, sunt schimbari importante si la nivelul finisarilor si materialelor interiorului.

Kia cee'd faceliftNoul cee'd facelift, care este mai lung cu 25 mm decat modelul aflat inca in showroom-uri, va veni cu sistem ISG (Idle Stop & Go)si pe motorul diesel de 1,6 litri, acesta putand fi cuplat la o noua cutie de viteze manuala, cu 6 trepte. Noile setari ale platformei tehnice si suspensiilor vor aduce schimbari in comportamentul rutier, unul si asa foarte apreciat de public.

In galeria foto, dupa pozele cu cee'd facelift, puteti vedea modelul de pana acum, pentru aputea face o comparatie. Cum vi se pare faceliftul modelului cee'd? Este unul reusit?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.