Kia se prezinta la Frankfurt cu un monovolum de clasa mica, adresat numai europenilor.

Kia ne-a aratat la inceputul acestui an conceptul No. 3, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar acum coreenii se prezinta cu versiunea de serie, numita Venga, care va debuta la Frankfurt.

Kia VengaVenga este un nume derivat din limba spaniola si inseamna "a veni" (to come, in engleza). Partea buna este ca Venga seamana mult cu versiunea concept si se prezinta cu un design tineresc, conceput special pentru a tenta clientii europeni de monovolume de clasa mica. Cu o lungime cu putin peste 4 metri si un ampatament generos - 2.615 mm - Venga este conceput sa ofere spatiu caracteristic clasei compacte, dar cu dimesiuni exterioare specifice clasei mici.

Kia VengaLa nivel de tehnica, coreenii vin cu o oferta indrazneata. Fiecare dintre propulsoarele de 1,4 si 1,6 litri, benzina si diesel, vine echipat cu sistemul ISG (Idle Stop & Go) pentru reducerea consumului de carburant in oras. Gama de puteri acopera intervalul 75 CP - 115 CP. Bancheta spate este fractionabila in proportie de 60:40, iar volumul portbagajului va fi unul foarte bun pentru clasa masinii.

Kia Venga va putea fi comnadat si cu plafon panoramic, in genul celui prezentat pe conceptul No. 3.
Kia Venga


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.