Mitsubishi Outlander a primit un facelift, inspiratia designerilor venind tot din gama Mitsubishi.

Mitsubishi Outlander faceliftAflat la a doua generatie, SUV-ul celor de la Mitsubishi, Outlander a marcat o diferenta destul de mare fata de prima generatie. Ceva mai masiv, mai elegant si cu mai multe pretentii Outlander i-a convins pe fanii SUV-urilor si ai modelelor Mitsubishi, mai exact pe cei care nu considerau ca au nevoie de capacitati extraordinare in teren greu, pentru acest lucru fiind disponibil Pajero.

Mitsubishi Outlander faceliftA venit si vremea unui facelift care marcheaza jumatatea carierei actualei generatii Outlander, SUV-ul nipon fiind schimbat destul de mult. Practic, a primit o infuzie cu noul stil Mitsubishi, acela care a debutat pe modelul Lancer. La fel cum si modelul de clasa mica, Colt, a primit grila masiva de la Lancer, si Outlander a primit aceeasi "grefa". Grila trapezoidala provine de la Lancer EVO si Ralliart, iar farurile au fost si ele usor modificate. Desi este discutabil daca arata, sau nu, mai bine dupa facelift, Outlander a castigat in agresivitate, la nivel stilistic, dar a pierdut parca ceva din eleganta de pana acum.

Mitsubishi Outlander faceliftLa nivelul gamei se remarca aparitia versiunii GT, care vine cu un propulsor V6 de 3 litri si 230 CP, versiune destinata pietei americane. Acest model adopta si sistemul de tractiune integrala de pe Lancer EVO, fiind echipat cu o cutie de viteze automata, cu padele pe volan.

In Europa, gama de motorizari va fi probabil aceeasi, adica un turbodiesel de 2 litri si 140 CP de la VW, un turbodiesel de 2,2 litri si 156 CP si un motor pe benzina de 2,4 litri si 170 CP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.