Audi se pregateste de lansarea noii generatii a varfului de gama, berlina de lux Audi A8.

Miami PavilionAudi ne face sa asteptam pana pe 30 noiembrie pentru a vedea noul A8, cel mai mare si cel mai luxos model din gama. Germanii au ales aceasta data pentru lansarea masinii deoarece coincide cu aniversarea de 100 de ani pentru brandul Audi. Constructorul german a preferat sa renunte la premiera mondiala a masinii pentru Salonul Auto de la Geneva, tocmai pentru a lansa masina la aceasta data aniversara. Noul Audi A8 va fi prezentat la Miami, intr-un stand construit special, care aminteste de structura unui muzeu.

Noul Audi A8 va arata si unde sta la acest moment Audi din punct de vedere al tehnologiei, pentru ca este stiut faptul ca modelele din clasa de lux sunt echipate cu tot felul de noi sisteme (confort, siguranta, dinamica, multimedia) care debuteaza apoi si pe masinile din clasele inferioare.

Audi A8 Teaser

Teaserul nu arata decat traditionalele Day Lights in stilul Audi, dar este de asteptat sa vedem o berlina moderna, cu un stil sobru si probabil foarte dinamica din punct de vedere al formei. Primele poze si informatii vor fi prezentate pe 1 decembrie, la putin timp dupa lansarea maisnii de la Miami.

Cu o saptamana inaintea lansarii noului Audi A8, ne vom delecta cu o alta premiera, de la BMW si anume noua generatie a Seriei 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.