Volkswagen a prezentata mai multe detalii despre versiune de serie a pick-up-ului Amarok.

VW AmarokIncadrat in segmentul utilitarelor, noul VW Amarok va face probabil "victime" si in cluburile oamenilor pasionati d epick-up-uri si offroad, ca stil de viata. Masina se anunta una cu un stil foarte atragator si cu un pachet tehnic complet, destinat sa acopere o mare varietate de nevoi.

VW AmarokAmarok, care va fi produs la uzina VW din Argentina va avea o lungime maxima de 5,25 metri si va fi oferit in America de Sud si Europa incepand cu anul viitor. La debut va fi disponibil cu cabina dubla, pe la jumatatea lui 2011 urmand sa fie oferita si versiunea cu cabina simpla.

VW AmarokLa capitolul propulsoare vor fi doua optiuni. Un turbodiesel de 2 litri, care dezvolta 163 CP si 400 Nm/1.500 rpm si o versiune de 122 CP a aceluiasi motor, cu o valoare de 340 Nm a cuplului maxim. Motorul de 163 CP afiseaza un consum mediu de 7,8 litri/100 km, versiunea mai slaba fiind creditata cu o valoare de 7,6 l/100 km. Cum rezervorul are o capacitate de 80 de litri, Amarok poate ajunge la valori de peste 1.000 km pentru autonomie.

VW AmarokVW Amarok va putea fi comandat fie cu tractiune spate, fie cu tractiune integrala nepermanenta, fie cu 4x4 permanent. Toate aceste versiuni pot fi echipate cu diferential spate blocabil. Interiorul ofera toate sistemele de confort ale modelelor de strada VW.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.