Mitsubishi a prezentat, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, noul SUV compact RVR, o combinatie intre Oulander si Lancer.

Mitsubishi isi completeaza gama cu un nou SUV, de data aceasta unul compact. Constructorul nipon are deja in gama tot-terenul Pajero, SUV-ul Outlander si acum modelul RVR, asa cum se va numi el in Japonia. RVR este pozitionat sub Outlander si se prezinta cu aceeasi imagine ca si facelift-ul lui Outlander. Adica grila fata in stilul Lancer.

Mitsubishi RVR

Daca la Outlander grila lui Lancer nu se potriveste prea bine, in cazul micului RVR situatia este putin diferita, acest gen de design integrandu-se mai bine in ansamblul dimensiunilor masinii. Mitsubishi RVR are o lungime de 4,3 metri fiind sensibil mai scurt decat Outlander.

Mitsubishi RVR

Masina va fi prezenta in showroom-uri in prima jumatate a anului viitor, la inceput cu un motor pe benzina, de 1,8 litri, dar mai apoi gama propulsoarelor va fi largita si cu cateva versiuni turbodiesel.

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.