Noul Chevrolet Spark va fi lansat anul viitor in Romania, la un pret de pornire deosebit de tentant.

Chevrolet SparkModelul de clasa mini, Chevrolet Spark, urmasul Matiz-ului, a intrat intr-o noua era. De la design-ul nu neaparat inspirat al modelelor anterioare, Chevrolet a ajuns, in cazul noul Spark, la un model care va atrage cu siguranta atentia in trafic.

Chevrolet SparkNoul Spark seamana foarte mult cu conceptul care l-a prefigurat la marile saloane auto si se prezinta cu un design indraznet, usor agresiv, dar bine adaptat proportiilor generale ale masinii. Chiar daca aspectul estetic este unul subiectiv pentru potentialii clienti, Spark te indeamna sa-l studiezi si la nivel estetic si din punct de vedere al ofertei.

Chevrolet SparkInteriorul este la fel de interesant, cu un tablou de bord dominat de vitezometrul plasat in spatele volanului si sustinut de un display care afiseaza toate celelalte informatii. Cei de la Chevrolet spun ca sursa de inspiratie pentru acest design al bordului a fost instrumentarul de la bordul mototcicletelor.

Chevrolet SparkSe poate opta intre doua propulsoare, ambele pe benzina, unul de un litru si unul de 1,2 litri, cuplate la o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte. Consumul mediu este de 5,1 litri/100 km. Spark poate fi echipat cu pana la 6 airbag-uri, dar si cu ABS si ESP, pentru versiunile superioare de echipare.

Noul Chevrolet Spark va fi lansat in Romania in luna martie a anului viitor, iar pretul de pornire va fi de 6.999 euro TVA inclus.

Chevrolet Spark


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.