Mercedes a prezentat noua generatie a versiunii cabrio a modelului E-Klasse, despre care spune ca se potriveste oricarui anotimp.

Mercedes E-Klasse CabrioIn mod normal, nu prea atragi atentia prin prezentarea unui model cabrio la inceputul iernii. Cel putin nu atat cat ar trebui. Mercedes spune insa ca noul E-Klasse Cabrio este un model la fel de practic si confortabil in orice anotimp. Asta desi este echipat cu un soft-top clasic care poate fi inchis/deschis in 20 de secunde, pana la viteze de 40 km/h.

Plafonul este depozitat intr-un spatiu special, in spatele locurilor posterioare, iar portbagajul ramane cu un volum de 300 de litri, putand fi marit pana la 390 de litri, daca plafonul este ridicat.

Mercedes E-Klasse CabrioMasina vine cu doua sisteme care fac posibila utilizarea ei decapotata, chiar si pe vreme rece. Sistemul Aircap creeaza un curent de aer cald in interiorul zonei ocupate de pasageri, iar Airscarf furnizeaza aer cald, din tetiere, pentru gaturile ocupantilor locurilor din fata.

Mercedes E-Klasse CabrioMercedes spune ca soft - top-ul este atat un atat de bun izolator fonic, incat soferul poate folosi linistit sistemul hands free al masinii chiar si la viteze in jurul a 200 km/h. Protectia in caz de rasturnare este asigurata de doua arcuri de securitate, plasate in spatele tetierelor, care sunt ridicate extrem de rapid in momentul in care senzorii detecteaza pericolul unei rasturnari.

Modelul va fi comercializat incepand cu luna martie si poate fi comandat cu o mare varietate de propulsoare, diesel si benzina:

Mercedes E-Klasse Cabrio- E 220 CDI BlueEFFICIENCY Cabriolet - 170 CP
- E 250 CDI BlueEFFICIENCY Cabriolet - 204 CP
- E 350 CDI BlueEFFICIENCY Cabriolet - 231 CP
- E 200 CGI BlueEFFICIENCY Cabriolet - 184 CP
- E 250 CGI BlueEFFICIENCY Cabriolet - 204 CP
- E 350 CGI BlueEFFICIENCY Cabriolet - 292 CP
- E 500 Cabriolet - 388 CP


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.