BMW a prezentat imbunatatirile stilistice si tehnice operate modelelor Seria 3 Coupe si Cabrio.

BMW Seria 3 faceliftGermanii au prezentat faceliftul estetic si tehnic pe care l-au operat versiunilor coupe si cabrio ale Seriei 3. Vorbim de un update de design destul de discret, dar care improspateaza imaginea modelelor Seriei 3 si de modificari de ordin tehnic axate pe economie si performanta.

BMW Seria 3 faceliftLa nivel estetic, cele doua versiuni de caroserie au primit modificari vizibile in fata si spate, in special in jumatatea inferioara a spoilerelor. De asemenea, farurile au acum un nou contur, o noua structura interna si semnalizatoare cu LED-uri, integrate in blocurile optice.

BMW Seria 3 faceliftDin punct de vedere tehnic exista mai multe noutati, referitoare in special al noi propulsoare de baza. Adica motoare cunoscute, dar cu putere mai mica, pentru o economie mai buna si pret de achizitie mai redus. Atat coupe-ul, cat si versiunea cabrio pot fi livrate in versiunea de baza, cea mai ieftina, BMW 318i, cu un motor de 2 litri, pe benzina, care produce 143 CP. Si break-ul a primit un motor de baza, cel de 2 litri, turbodiesel, cu 115 CP. Bavarezii ne anunta ca, incepand cu acest an, toate motoarele Seriei 3 respecta normele Euro 5.

Cel mai economic model Seria 3
BMW Seria 3 faceliftSe numeste 320d EfficientDynamics Edition si are un propulsor turbodiesel, de 2 litri, care produce 163 CP. Bavarezii au reusit sa obtina, in cazul acestui model, un consum mediu de doar 4,1 litri/100 km, care corespunde unor emisii de CO2 de 109 grame/km. Reducerea consumului nu s-a facut insa doar prin modificari la nivelul motorului. Aerodinamica masinii a fost optimizata, iar cutia de viteze a primit un raport final mai lung, iar aceste caracteristici duc la aceasta valoare foarte buna pentru o masina de clasa medie, cu acest nivel de putere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.