Kia a prezentat primele poze cu noua generatie a SUV-ului Sportage, care va debuta la Geneva.

Kia SportageSalonul Auto de la Geneva va gazdui si lansarea celei de-a treia generatii a SUV-ului Sportage, model de succes in Europa, inca de la prima generatie. Noul Sportage nu mai are nimic in comun cu vechiul model, ci de prezinta cu un design complet nou, inspirat partial de la fratele mai mare, Sorento.

Kia SportageCoreenii anunta dimensiuni mai mari comparativ cu generatia anterioara, cu exceptia inaltimii, care a fost redusa. Masina pare insa mult mai mare on fotografii, datorita formelor pline, care sugereaza putere, dar asigura si o prezenta deosebita a masinii, la nivel vizual. Kia sugereaza un mult mai bun comportament rutier, dar si o garda la sol mai mare, care promite sa pastreze capacitatile masinii in teren greu.

Nu a fost prezentata deocamdata nici o poza de interior, dar ne putem astepta si aici la schimbari majore.

Kia SportageNu s-au dat informatii despre motorizari si despre sistemul de tractiune integrala, dar este sigur ca vor fi mai multe optiuni la nivelul propulsoarelor decat in cazul modelului anterior. Sunt sanse mari sa vedem in oferta motorizari turbodiesel de 1,7 litri si 2 litri si propulsoare pe benzina, de 1,6 litri si 2 litri. Acestea sunt motoarele din oferta pentru Hyundai iX35, fratele de grup al noului Sportage, cu care imparte si platforma tehnica.

Kia Sportage


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.