Renault a prezentat primul clip video in care se poate vedea la lucru sistemul de capotare/decapotare al masinii.

Renault Megane CCDisponibil din aceasta primavara, noul Renault Megane CC vine cu un acoperis rigid, din doua segmente, complet transparent (dotare de serie). In primul clip video cu noul model, putem vedea masina in cadrul static, dar si mecanismul de rabatare al plafonului, ciclul complet durand 21 de secunde.


Noul Megane CC, vine si cu o serie de propulsoare interesante, mai ales prin prisma multiplelor optiuni de diesel. Renault Megane CCVersiunile diesel cuprind propulsoare Euro 5, dCi, de 110 CP, 130 CP si 160 CP. Motorul de 110 CP poate fi comandat si cu noua cutie EDC, cu 6 trepte si dublu ambreiaj, ca alternativa la cea standard, manuala, cu 6 trepte.
Motoarele pe benzina incep cu propulsorul de 1,6 litri si 110 CP, continua cu cel turbo, de 130 CP, iar cel mai puternic este cel de 2 litri si 140 CP care poate fi comandat si cu transmisie cu variatie continua.

Renault Megane CCChiar daca este o masina care va fi cumparata in special pentru placerea de a calatori in aer liber, Noul Renault Megane CC vine si cu avantaje de ordin practic. Francezii spun ca lungimea de 4,485 metri asigura un confort foarte bun celor 4 ocupanti ai masinii, iar portbagajul ofera in volum de 417 litri cu plafonul ridicat si 211 litri in versiune cabrio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.