Toyota va aduce la Geneva versiunea cu facelift a SUV-ului compact RAV4.

Toyota are mult de recuperat la capitolul credibilitate, dupa ce toata atentia mass media a fost concentrata in ultimul timp pe problema rechemarii gigant si mai putin pe produsele constructorului nipon.

Toyota RAV4 faceliftAsadar prezentarea faceliftului unuia dintre cele mai importante modele Toyota, RAV4, vine cum nu se poate mai bine, mai ales ca vorbim de modificari de amploare la nivelul designului. Toata partea frontala a fost schimbata, farurile au un cu totul alt desen, la fel si capota fata, iar partea de jos a spoilerului a fost redesenata. Practic, faceliftul face din RAV4 un SUV mai masiv (ca impresie generala, nu ca dimensiuni), mai luxos, dar se pierde ceva din impresia de agilitate, de aerodinamica a modelului de pana acum.

Toyota RAV4 facelift

Niponii vor sa pastreze surpriza pentru Salonul Auto de la Geneva, asa ca au prezentata doar o singura poza cu masina si nu ofera nici un fel de date legate de schimbarile de ordin tehnic. Spun doar ca RAV4 va fi unul dintre cele mai "curate" SUV-uri compacte, referindu-se la emisiile de CO2 ale propulsoarelor.

La acest moment, RAV 4 este disponibil cu un motor pe benzina ( de 2 litri, 158 CP si 198 Nm) si cu unul turbodiesel, de 2,2 litri, care produce 150 CP si 430 Nm, acest din urma fiind si cel mai apreciat. In Romania, preturile pornesc de la 25.357 euro (TVA inclus) pentru motorul pe benzina si tractiune 4x2. Pretul de baza pentru motorul diesel este de 30.707 euro (TVA inclus).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.