Bentley a prezentat modelul Supersports Convertible, supercar despre care spune ca detine niste recorduri.

Bentley Continental Supersports ConvertibleBentley nu lasa loc de compromisuri si vine cu un nou model, Supersports Convertible, despre care spune ca este cel mai rapid model decapotabil cu 4 locuri din lume si cel mai potent Bentley cabrio creat vreodata. Anul trecut, britanicii au introdus versiunea coupe si au venit cu o surpriza, le gata de ... ecologie. Motorul gamei Supersports poate functiona cu benzina sau cu biocombustibil sau cu orice combinatie intre cele doua tipuri de carburant. Mai greu de crezut ca astfel se pot obtine rezultate semnificative la nivelul emisiilor, dar la nivel declarativ, Bentley arata ca se aliniaza trendului.

Bentley Continental Supersports ConvertibleVersiunea cabrio a gamei Supersports vine cu acelasi motor W12 de 6 litri, suparaalimentat cu doua turbocompresoare, care produce 630 CP si 800 Nm. Bolidul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde, atinge 160 km/h in 9,5 secunde si ajunge la o viteza maxima de 325 km/h.

Bentley Continental Supersports ConvertibleCutia de viteza este una automata, de proveninata ZF, care a fost dotata cu sistemul "Quickshift", aceasta facand posibila micsorarea timpului de schimbare a treptelor cu 50%. Tractiunea este integrala, cu un raport 60/40 de repartitie a puterii pe punti, cea spate fiind favorizata. Sistemele electronice, dar si modificari mecanice la nivelul suspensiei au rolul de a imbunatati tinuta de drum si de a compensa masa destul de mare a masinii.

Bentley Continental Supersports Convertible


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.