Citroen prezinta un model care le va atrage cu siguranta atentia pasionatilor de hothatch-uri.

Citroen DS3 RacingNoua linie DS de la Citroen va atrage cu siguranta atentia nu numai celor care apreciaza modelele constructorului francez. DS3 este primul model care va tenta o noua categorie de clienti si chiar inainte ca acestia sa descopere complet masina, francezii vin cu o noua tentatie.

Citroen DS3 RacingSe numeste DS3 Racing si este un hothatch care va concura direct cu Mini Cooper JCW. Va fi produs intr-o editie limitata la 1.000 de exemplare si va putea fi vazut la Geneva. Masina este echipata cu un motor pe masura pretentiilor clasei din care face parte. Este vorba de un motor de 1,6 litri, supraalimentat cu turbocompresor, care produce 200 CP si 275 Nm.

Citroen DS3 RacingDS3 Racing arata si foarte bine, cu o culoare inchisa si linii portocalii plasate deloc discret. Spoilerul fata este completat in partea inferioara de o buza din fibra de carbon, material utilizat si la pasajele rotilor, praguri si alte ornamente ale caroseriei.

Citroen DS3 RacingFrancezii anunta ca masina ruleaza cu o garda la sol redusa cu 15 mm, in vreme ce ecartamentul ambelor punti a fost marit cu 30 mm. Au fost instalete noi amortizoare, iar suspensia este mai ferma, in vreme ce ambele punti au primit noi sisteme de franare, cu discuri ventilate si forta superioara.

Citroen DS3 RacingInteriorul este finisat in aceeasi nuanta de portocaliu ca si unele elemente de exterior, iar scaunele, volanul si schimbatorul sunt cat se poate de sportive. DS3 Racing va fi prezentat la Geneva, dar va debuta pe piata in a doua jumatate a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.