Renault a prezentat oficial noul model Latitude, la Moscova. Masina va fi vanduta in Rusia, dar si pe alte 50 de piete, incepand cu anul viitor.

Am mai scris despre noul Latitude de la Renault, modelul cu care francezii vor sa incerce iarasi clasa mare. Au mai facut-o si pana acum, cu Vel Satis, dar au inregistrat un esec usturator. Neconventional, deloc elegant, Vel Satis a avut vanzari foarte slabe si nu s-a apropiat de berlinele de clasa mare ale germanilor.

De aceasta data, noul Latitude, care a debutat oficial la Moscova, nu mai experimenteaza nimic. Are o forma conventionala, dar nu este cu nimic original. De ce? Pentru ca este un Samsung SM5 (Samsung este subsidiara Renault care activeaza pe piata coreeana) usor restilizat la partea frontala. Francezii au preferat sa incerce si aceasta varianta, in loc sa dezvolte un model complet nou, care i-ar fi costat foarte mult.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro

Citeste si Drive test BMW X5 facelift - King of the road.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.