In aceasta dimineata, Opel a aratat noul GTC, adica versiunea in 3 usi a noii generatii Astra.

Nemtii ii spun concept (denumirea oficiala este Opel Astra GTC Paris, pentru ca va fi aratat la Paris), dar aceasta este doar o strategie de marketing. Aceasta este versiunea de serie, pentru ca va intra in productie fara modificari majore.

Este un model foarte important al gamei Astra, pentru ca urmeaza unui model (vechea Astra GTC) care a impresionat prin design. A aratat ca versiunea in 3 usi nu se obtine prin sudarea portierelor spate, cum se intamplase pana atunci, ci p[rintr-un design nou al spatelui, unul care sa sublinieze puternic latura sportiva. Stiti ca vechea generatie a fost preferata de multi amatori de hatch-uri sportive si o vedem des si pe strazile noastre. A fost un succes si noul model nu are de ce sa nu fie la fel.

Noul Opel Astra GTC arata for-mi-da-bil! Spatele este superb, la fel ca si liniile laterale, dar si partea frontala, pentru ca spoilerul fata este unul mai sportiv. Designerul sef de la Opel le-a cerut stilistilor sai... citeste articolul integral si vezi galerie foto pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.