Chevrolet a aratat noul model Aveo, in cazul caruia s-a insistat pe sportivitate.

Au inceput prezentarile oficiale ale modelelor/conceptelor care vor debuta la Paris. Iar astazi, dupa ce am vazut noul Opel GTC Paris, adica noul Astra GTC cu mici artificii de concept, vedem si noua generatie Aveo de la Chevrolet. Nu este chiar o surpriza absoluta, pentru ca noul Aveo, care va debuta in versiune hatchback, a pastrat majoritatea liniilor conceptului Aveo RS, prezentat la Detroit, la inceputul anului.

Designul, nu neaparat frumos, este mai inspirat decat al actualei generatii si se vede accentuarea unui design mai sportiv, dar de farurile duble, dar si de manerele usilor spate disimulate in proeminenta cadrului portierelor. Spatele este inspirat de cel al lui Spark.

Chevrolet spune ca masina va avea sistemele ESC (ESP) si ABS in echiparea standard si promite un echilibru bun intre sportivitate si confort.

Vor fi disponibile 3 motoare pe benzina: 1,2 litri (in versiuni de... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.