Cand ai foarte multi bani, iti permiti sa comanzi o masina unicat. In cazul nostru, o Lancia Stratos in versiunea moderna.

O legenda a raliurilor, mai putin cunoscuta de cei tineri, a reinviat. Lancia Stratos, masina care si astazi atrage ca un magnet la raliurile istorice, vine intr-o noua versiune. Nu pentru toata lumea.

Exemplarul pe care il vedeti in poze si in video este UNICAT. A fost facut de catre Pininfarina, la cererea unui client privat, Michael Stoschek, om de afaceri pasionat de masinile rare si colectionar. Nu se stie cat a costat, dar nici nu conteaza. Oricum, o mica avere.

Noua versiune este aproape identica la nivelul designul cu cea veche, care a concurat in raliurile anilor 70. Modelul initial a fost proiectat strict pentru raliuri, ca masina de competitie, iar numarul de 492 de exemplare produse a fost necesar pentru omologare. Masina socheaza prin prezenta agresiva si dimensiunile mici.

Citeste articolul integral si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.