Chevrolet a prezentat un facelift pentru SUV-ul Captiva. Unul reusit, plus o gama de motoare foarte performante pentru acest segment.

Chevrolet Captiva este unul dintre SUV-urile foarte atractive, la acest moment, pe piata din Romania. Foloseste o platforma GM, aceeasi cu cea de pe modelul Opel Antara, dar vine cu un pret sensibil mai mic. Putin peste 7.000 euro este diferenta in favoarea Chevrolet-lui, in conditiile in care vorbim de aceeasi platforma tehnica. Cel mai puternic model diesel (2 litri, 150 CP) costa 21.637 euro (TVA inclus), in versiunea cu 7 locuri.

Pentru Salonul Auto de la Paris, Chevrolet Captiva a primit un facelift si inca unul indraznet. Partea frontala este complet modificata si afiseaza acum o grila mai mare, mai impunatoare. Cred ca asta a fost si ideea, sa nu mai fie atat de cuminte. La spate nu i-au facut mai nimic, doar niste stopuri cu o noua structura, dar partea din fata este mult mai impunatoare acum. Ai senzatia ca este un kit de tuning.

Refresh si la capitolul motorizari, cu un turbodiesel de 2,2 litri oferit in doua... citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.