Maserati ne arata o versiune extrema a lui GranTurismo, mai puternica si mai usoara. Este cel mai rapid Maserati actual.

Maserati creste incet si sigur. Controlat, desigur, ca sa nu intre in teritoriul Ferrari. Dar chiar si asa, constructorul ale carui comunicate de presa vin din… Modena, incepe sa urce catre pragul de 500 CP. Cu o masina care nu arata deloc rau – GranTurismo.

La Salonul Auto de la Paris va fi prezentat cel mai rapid Maserati actual, noul GranTurismo MC Stradale al carui motor produce 450 CP si care poate trece de 300 km/h. Aceasta versiune, bazata pe GranTurismo S (al carui V8 de 4,7 litri are 440 CP), este mai usoara si genereaza o forta de apasare mai mare. Deci, si cu 10 CP in plus, vine cu o mai buna manevrabilitate si probabil o acceleratie superioara. Pentru cifrele exacte, trebuie sa mai avem putina rabdare. Cel mult pana in primul trimestru al anului viitor, cand bolidul va ajunge in showroom-uri.

Citeste si: Ce mai vand societatile de leasing - BMW M5 cu 9.900 euro!.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.