Porsche a decis sa aminteasca clientilor de primul Porsche care a purtat numele Speedster si anume 356 Speedster.

Asa ca vine la Paris cu noul 911 Speedster, o masina cu tuse clasice (ale modelului initial), dar tehnologie de ultima ora, adica motorul de 3,8 litri si 408 CP.

Modelul are un kit estetic propriu, iar cele mai distinctive elemente sunt parbrizul mai mic si mai plonjat si capota cu doua proeminente a soft-top-ului cu actionare manuala.

Porsche 911 Speedster este echipat standard cu cutia PDK cu 7 trepte, are tractiune spate si diferential blocabil, plus sistemul PASM si frane din ceramica. Practic este plin de tehnologie si are in echiparea de serie majoritatea sistemelor care sunt doar optionale pe modelul din care deriva. Oarecum de inteles, avand in vedere ca pretul este de 201.682 euro (in Germania, cu TVA inclus).

Si chiar daca aveti banii astia, trebuie sa va grabiti sa fiti intre primii 356 de clienti, pentru ca doar atatea exemplare 911 Speedster se vor fabrica.

Citeste si: Cum faci bucati si apoi asamblezi un Jeep in 3 minute!.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.