Daca Land Rover-urile actuale iti par prea mari, prea conventionale, daca vrei ceva deosebit, pur britanic, noul Range Rover Evoque este ceea ce trebuie sa vezi

Land Rover are o gama frumoasa de SUV-uri (de altfel, nu are decat SUV-uri, plus bijuteria de 4×4 veritabil care este Defender), dar ii lipsea ceva. Ceva mai stilat, ceva deosebit, ceva care sa atraga noi clienti. Nu doar Freelander si balenele Discovery si Range Rover.

Si l-au gasit si chiar bine. Debutul oficial al noului Evoque a avut loc acum cateva luni, dar abia acum au fost prezentate noi poze, inclusiv cu interiorul, plus informatii proaspete.

Ei bine, noul Range Rover Evoque este altceva. Un SUV aproape compact, coupe, cu un stil mult mai futurist decat al modelelor traditionale din gama britanicilor. Este un model nonconformist, unul care va atrage noi clienti, unii mai tineri. Plus ca va fi cel mai dinamic Range Rover, chiar daca are niste motoare normale, nu foarte mari.

Evoque este un SUV absolut de stil, ca urmare.. citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.