Aston Martin spune ca One-77 este si arta si supercar in acelasi timp. Iar acum sustine acest lucru declarand ca are si cel mai puternic motor aspirat din lume.

Despre Aston Martin One-77 se vorbeste de mult timp, iar constructorul britanic a venit constant cu noi informatii. Masina nu este gata pentru vanzare nici acum, iar Aston Martin spune ca a trecut testele rutiere in conditii extreme de temperatura si pe cele de circuit, iar acum se mai fac doar setari si finisaje de detaliu.

Stiti deja ca One-77 se vrea a fi printre cele mai frumoase masini din lume, poate chiar cea mai frumoasa. Constructorul britanic n-a tinut cont de bani cand a proiectat aceasta masina, si cu toate ca o va vinde la un pret probabil peste cel al lui Bugatti Veyron, nu va castiga mare lucru. Doar 77 de exemplare vor fi vandute, astfel ca masina va fi printre cele mai exclusiviste si rare din lume.

Britanicii spun ca este in aceeasi masura un supercar si o opera de arta, cel putin asta au vrut sa faca si, cand privesti masina, iti dai seama ca au cam reusit.

Ultima noutate in cazul lui One-77 consta in faptul ca.. citeste continuarea si vezi un clip video pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.