SsangYong a prezentat noul model Korando, un SUV al carui nume sigur vi-l amintiti de prin anii '90. Acum vine o noua generatie, mult mai moderna.

Va mai amintiti de Korando, nu? Era o aparitie acum mai multi ani, o masina la care multa lume se uita crucis, ca nu stia cine o produce, iar cand aflau le era greu sa pronunte. Dar se luminau la fata cand citeau pe masina “Powered by Mercedes Benz”. Era aceeasi perioada cand exista si mai seriosul Musso si atunci si-au facut cei de la SsangYong intrarea in Europa.

Au evoluat apoi si SUV-urile lor cu tractiune integrala au inceput sa prinda, in special din cauza pretului. Bine, au venit si monovolumul Rodius, una dintre cele mai urate masini din lumea asta, pe cat de spatioasa si confortabila, pe atat de hidoasa.
Dar sa revin la ceea ce vreau sa va arat – noul Korando. Si este complet nou, complet redesenat si vine la cam 4 ani dupa ce a fost oprita productia modelului de care vorbeam la inceput. Nu arata chiar rau (e desenat de Giugiaro) si nici la tehnica nu sta rau deloc. Va fi oferit initial cu un propulsor turbodiesel de... citeste continuarea pe Motorstory.ro.

PS: Nu uita sa votezi berlina preferata pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.