Noul Saab 9-4X vine cu pretentii premium in segmentul SUV-urilor si se adreseaza celor care vor ceva deosebit, cu savoare nordica.

Este asteptat de mult timp, iar acum a venit. Vorbim despre cel mai mic SUV de la Saab, modelul 9-4X, care tocmai a fost prezentat oficial.

Ce trebuie sa stim despre acest SUV? In primul rand faptul ca este conceput in intregime sub tutela GM, inainte ca Saab sa fie vandut celor de la Spyker. Asadar, Saab 9-4X are tehnologie GM si propulsoare GM, cei de la Spyker n-au avut nici un cuvant de spus pentru ca proiectul era deja intr-un stadiu prea avansat cand au preluat Saab, pentru a mai putea face modificari.


9-4X este aproape identic cu conceptul 9-4X BioPower prezentat acum 2 ani, iar designul – desi nu revolutionar – contureaza un SUV rasat, cu pretentii. Stilul este cel al actualei game Saab, masina semanand in special cu noul 9-5 la partea frontala. Mie mi-a placut intotdeauna Saab, le admir masinile, iar 9-4X cred ca va prinde. Si este foarte important sa prinda, pentru ca Saab a avut deja o experienta neplacuta cu SUV-ul mai mare, 9-7X.

Interiorul noului 9-4X are acelasi aer care ma face sa apreciz mai mult interioarele de Saab decat pe cele... citeste continuarea si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.