Chrysler nu are cine stie ce prezenta in Europa, dar merita sa aruncam o privire catre noul Chrysler 200. Care este, de fapt, un facelift al modelului Sebring.

Desi am vazut ca multi nu sunt neaparat multumiti de stilul acestui model (si al modelelor Chrysler in general) mie imi place. Discreta, eleganta, are cateva detalii de finete, cel putin din poze. Pentru americani e buna, mai ales ca e facuta exact cum le place lor, super confortabila si plina de echipamente.

Si motoarele sunt tot pentru ei: un motor cu 4 cilindri, de 2,4 litri si 175 CP si unul V6, de 3,6 litri, a carui putere maxima este de 290 CP. Motorul V6 este cuplat, standard, la o cutie de viteze automata, cu 6 trepte. Aceasta este disponibila, optional, si pentru motorul cu 4 cilindri.

Insa, pentru motorul de 2,4 litri, se ofera in echiparea standard, o cutie de viteze automata, cu.. 4 trepte. Exact, in 2010, pentru o asemenea masina, o cutie cu 4 trepte. De ce? Nu stiu, asta e logica ciudata a americanilor. Au la dispozitie una moderna, cu 6 trepte, dar pentru motorizarea de baza iti ofera una antica, cu doar 4 trepte.

Citeste si: Cata nevoie avem de pneurile de iarna?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.