Americanii arata noua bijuterie a segmentului muscle-car. 2 tone de metal si motor de camion.

Nu stiu ce parere aveti voi despre masinile traditionale americane. Multi spun, si nu gresesc, ca sunt lucrate cu materiale destul de proaste la interior, sunt facute doar pentru acceleratie in linie dreapta, fara tangente cu stabilitatea masinilor sport europene. Si ca sunt complet ineficiente, cu motoare prea mari si prea gurmande pentru performantele pe care le afiseaza.

De acord. Americanii nu se compara cu europenii in ceea ce priveste tehnologia motoarelor, nu pentru ca n-ar avea resurse sau cunostinte in domeniu, ci pentru ca ei sunt obisnuiti intr-un anumit fel. Asta le cer clientii si ei se conformeaza. Motoare mari (pe cat posibil V8-uri), cutii automate si posibilitatea unor burnout-uri de spectacol.

Sunt de acord, in Europa nu prea ai ce face cu masinile lor de suflet. Sunt prea mari, costisioare si complet depasite la eficienta sportiva de multe modele europene.
Dar uitati-va la masina asta! Nimeni din Europa nu ofera asa ceva! 2 tone de metal, cu motor de camion si design unic, superb! Este noua... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.