La putin timp dupa debutul celei de-a doua generatii a modelului Mercedes CLS, nemtii ne arata versiunea de top, CLS 63 AMG, dar cu un alt motor.

Mercedes a prezentat si cea mai sportiva versiune a celei de-a doua generatii a coupe-ului cu 4 usi – CLS. Modelul CLS 63 AMG vine cu modificari importante la nivelul motorizarii, fata de predecesorul sau.

Vechiul CLS 63 AMG avea un V8 de 6,2 litri, aspirat, care produce 514 CP. Un motor pe placul americanilor, dar care este incet-incet scos la pensie de AMG. Nemtii vor mai multa economie, fara sa piarda din performante, asa ca au pus la punct un V8 de 5,5 litri, supraalimentat cu doua turbocompresoare, care a fost instalat sub capota noului CLS 63 AMG, dupa ce l-au pus si pe versiunile AMG ale lui S-Klasse.

Desi cu o cilindree mai mica, noul motor al lui CLS 63 AMG produce mai multa putere, 525 CP si 700 Nm. Asta in versiunea normala, pentru ca exista in oferta si pachetul AMG Performance, care duce puterea maxima... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.