BMW arata noul Seria 6 Cabrio, un model extrem de elegant, complet diferit de generatia anterioara. Gama de moatoare este exploziva.

BMW a ales o alta abordare in ceea ce priveste prezentarea versiunilor noii Serii 6. Practic, la acest moment, noul BMW Seria 6 Coupe poarta inca titlul de concept (desi nu va avea modificari notabile pentru productia de serie), dar nemtii au aratat noul BMW Seria 6 Cabrio, in versiune de serie.

Asa cum am spus, imi place mult noua Serie 6, desi unii spun ca se putea face ceva mai agresiv la partea frontala. Nu conteaza, masina arata bine, iar silueta versiunii cabrio are acel ceva care inspira forta, dinamism si lux, intr-o forma oarecum… clasica. Masina este un 2+2, iar nemtii spun ca spatiul pentru ocupantii locurilor din spate a crescut. Poate, dar Seria 6 Cabrio ramane o masina de preferat pentru 2 ocupanti, cu cele 2 locuri din spate pentru distante scurte.

Plafonul acestei a doua generatii Seria 6 cabrio este tot unul textil, tocmai asta da si o parte din nota clasica a prezentei. Nu cred ca s-ar fi potrivit unui rigid.
Acesta este bineinteles actionat electric si se deschide in 19 secunde, in vreme ce procesul de inchidere (acoperire) dureaza 24 de secunde. Ambele operatiuni se pot face si in mers, pana la viteza de 40 km/h.

Interiorul, pe care eu il ador, vine cu consola orientata usor catre sofer si un display foarte generos, exact in partea superioara a acesteia.

Va imaginati ca motorizarile constau in tot ce are mai bun BMW la ora actuala. Pentru inceput este propus un motor cu... citeste continuarea pe Motorstory.ro si vezi o super-galerie foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.