In sfarsit, a debutat oficial si cel mai puternic Audi A3. Modelul german vine cu un pachet tehnic foarte bun.

Mult a durat pana a venit Audi cu aceasta versiune ultrasportiva a modelului A3.. dar pentru fani sigur a meritat, pentru ca masina se prezinta cu niste cifre de invidiat.

In primul rand, normal de altfel, RS3 arata foarte bine. Foarte. Eu nu sunt fan Audi, nu-mi place in mod deosebit A3, dar RS-ul asta chiar iti transmite niste mancarimi in talpa. Grilele mari, conturate in crom, si expresia rece a farurilor sunt foarte potrivite pentru o masina care, la prima vedere, mananca pe paine super hothatch-urile actuale. Jante de 19 inch, doua iesiri ale esapamentului, integrate intr-un difuzor de aer devenit obligatoriu pentru orice sportiva, plus etriere pesonalizate arata clar ca RS3 nu glumeste si vrea suprematia in clasa sa.

Am recunoscut intotdeauna ca Audi are niste interioare carora nu le poti reprosa mai nimic, daca esti adeptul stilului clasic nemtesc. Asa e si la noul Audi RS3, dar am remarcat scaunele care, pe langa faptul ca arata formidabil, ar trebui sa te cam sechestreze acolo, indiferent ce ritm abordezi. Frumos, clar.

Sa vorbim insa despre ce au pus nemtii sub capota. Un motor cu 5 cilindri, de 2,5 litri (cel de pe Audi TT RS), turbo, care produce... citeste continuarea pe Motorstory.ro(+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.