Extrem de exclusivista, deocamdata unicat, noua Lancia Stratos bate deja Ferrari-urile la acceleratie.

Sper ca mai tineti minte noua Lancia Stratos, despre care v-am spus acum 3 luni. Ei bine, sunt noi informatii, dintre cele mai interesante, adica legate de performante. La acea data nu se stiau cifrele, dar acum au fost prezentate.

Si ce valori! Simplu, spus, noua Lancia Stratos este mai rapida decat cel mai rapid Ferrari de serie creat vreodata. Ciudat (nu?) avand in vedere ca foloseste motorul unui model Ferrari scos deja din productie!

Mie imi place si designul, nu e neaparat o frumusete in sine, dar mi se pare o interpretare reusita a modelului original, pe care il vedeti in galeria foto, alaturi de succesorul sau. Dar am si eu o problema cu forma farurilor.. este scuzabil insa, daca ne gandim la ce-i sub capota.

Masina, produsa de Pininfarina pentru un client care a platit probabil o suma imensa, are sub capota motorul V8 de... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.