La 3 ani de la lansarea noii generatii C-Klasse, Mercedes vine cu un facelift inspirat pentru acest model.

In sfarsit, Mercedes a operat niste modificari modelului C-Klasse. Spun “in sfarsit” pentru ca, la debutul actualei generatii, in 2007, multi au spus ca stilul nu este chiar unul fericit pentru aceasta masina, mai ales ca se venea de la niste faruri mult mai rotunjite.

Acum, cea mai importanta modificare estetica este tocmai la nivelul farurilor. S-au schimbat mult, cele mai colturoase, de pana acum, fiind inlocuite cu unele mai rotunjite, care seamana putin cu cele ale noului CLS si mai mult cu cele de pe modelul SL. De fapt, sunt practic aceleasi faruri de pe SL, dar la o scara mai mica si cu o alta structura interna.

Modificari sunt si la nivelul spoilerului, acesta fiind rearanjat, cu proiectoarele clasice inlocuite de linia de LED-uri. La partea din spate, nu exista nimic notabil schimbat, cu exceptia noii structuri a stopurilor.

La interior, plansa de bord este mult modificata, in sensul ca... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.