Kia vine cu un facelift inspirat pentru unul dintre cele mai atragatoare si ieftine hatchback-uri in 3 usi de pe piata.

Asa cum stiti, cei care nu urati masinile coreene, Kia a aplicat in acest an un facelift pentru gama cee’d, facelift care nu a fost implementat si pe versiunea in 3 usi, pro_cee’d. Aceasta a ramas la fel atunci, dar nu mai dureaza mult si va primi o reimprospatare substantiala, asa, de mijloc de cariera.

Faceliftul este programat pentru Salonul Auto de la Geneva, in martie 2011, dar cateva poze au “scapat” deja pe net. Si eu cred ca ne putem face o idee destul de clara despre acest facelift, din cele 4 poze disponibile.

In primul rand, ca posesor de pro_cee’d, trebuie sa spun ca noua parte frontala imi place mult mai mult decat cea actuala. Noile faruri sunt putin mai stilizate, iar grila care urmareste linia celor mai noi modele ale marcii este de efect. Imi place si faptul ca zona inferioara a spoilerului are prize de aer mai agresive si apreciez faptul ca exista diferente la nivelul proiectoarelor si aranjarii fata de versiunea in 5 usi, cu facelift. E o schimbare in bine, un refresh si necesar si bine desenat.

Spatele, pentru forma caruia mi-am luat masina (imi place mult de tot) nu va... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.