Noul Ford Focus va avea o versiune economica al carei consum este cel mai redus din clasa compacta.

Ford a prezentat astazi ceea ce numeste “cea mai economica masina de clasa compacta“. Adica noul Ford Focus ECOnetic, pe care o serie de modificari si tehnologii il fac sa afiseze un consum (oficial) aproape incredibil. Ca sa va imaginati cata incredere au cei de la Ford in acest model, e suficient sa va spun ca afirmatia suna cam asa “cea mai economica masina de clasa compacta comparativ cu orice model din segment, pe benzina, diesel sau hibrid“.

Desigur, noul Ford Focus ECOnetic este acum cea mai economica masina de clasa compacta
, in conditiile in care va debuta abia la inceputul anului viitor, deci este timp suficient pentru concurenta sa vina cu o valoare identica, sau mai buna, a consumului. Desi mi-e greu sa cred ca in decurs de un an s-ar putea ajunge la valoarea pe care o declara Ford.

Masina este echipata cu propulsorul turbodiesel de 1,6 litri Duratorq TDCi, intalnit... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.