Opel a dezvoltat o editie speciala a hothatch-ului Corsa OPC. Performantele sunt excelente, arata foarte bine, dar costa destul de mult.

Opel vine cu o versiune si mai hot a hothatch-ului Corsa OPC, o versiune limitata dedicata in special pasionatilo de sport si de rar. Dar si fanilor celui mai fascinant circuit european – Nurburgring. Denumirea prinde foarte bine in Europa, mai multi producatori avand editii limitate care folosesc numele circuitului german.

Noul Opel Corsa OPC Nurburgring Edition a fost cosmetizat ca atare, discret, dar vizibil si unde trebuie. La exterior a aparut o noua buza a spoilerului, dar si mai evident este esapamentul cu doua iesiri destul de “brute”, in sensul bun, la nivel estetic. Desigur, o parte din efectul vizual este asigurat si de noile jante de 18 inch, dar si de inscriptiile Nurburgring Edition.

Sa ajungem si la ce-i mai interesant – motorul. Corsa OPC Nurburgring Edition are o versiune mai... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.