Porsche a prezentat al doilea model diesel al marcii, adica cea mai economica versiune a berlinei Panamera.

Dupa ce a “pangarit” modelul Cayenne cu primul diesel din istoria marcii, Porsche aduce acelasi propulsor si pe modelul Panamera. Evident, fanii s-au obisnuit deja atat cu SUV-ul, cat si cu berlina Porsche, asa ca diesel-ul a fost acceptat. Mie nu-mi surade deloc aceasta combinatie, dar nu pot sa nu fiu impresionat de ce ofera aceasta versiune Panamera in materie de consum si autonomie.

Porsche Panamera diesel are sub capota un motor V6, de 3 litri, care produce o putere maxima de 250 CP/3.800 – 4.400 rpm si un bun nivel de cuplu, 550 Nm 1.750 – 2.750 rpm. Valori bune, chiar daca puterea maxima este cea mai mica din gama motorizarilor oferite pentru Panamera. Evident, este si cel mai economic model din gama.

Modelul german are performante dinamice convenabile
, care nu afecteza imagine a Porsche, zic eu. Porsche Panamera diesel accelereaza... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.