Noul Opel Zafira vine cu un design complet schimbat si are sanse sa fie considerat cel mai frumos monovolum de pe piata.

Nu sunt un mare fan al monovolumelor, dar am doua care m-au impresionat de-a lungul timpului: Zafira si Multivan. Iar acum vedem a treia generatie Opel Zafira, model despre care stiam ca va arata bine inca de cand am vazut conceptul.

Practic, Zafira este unul dintre cele mai apreciate monovolume in tarile unde oamenii sunt rationali si cumpara masini dedicate special familiei.Prima generatie Zafira a fost lansata in 1999, iar de atunci circa 2,2 milioane de europeni au cumparat acest monovolum, pe parcursul a doua generatii.
Nu stiu cum vi se pare voua aceasta a treia generatie, dar in poze arata excelent. Un mix foarte modern intre noua Astra si Ampera, modelul hibrid vandut sub marca germana. Dealtfel, este aproape sigur ca trenul de rulare hibrid va aparea si pentru Zafira.

Doua aspecte imi plac la noua Zafira, in mod deosebit, la exterior. Farurile prelungite sub forma de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.