Noul BMW Seria 1 a fost prezentat intr-o supergalerie foto, desi nu oficial. Modelul german vine cu un cu totul alt stil!
O adevarata galerie foto cu noul BMW Seria 1 a fost publicata. E adevarat, nu pe site-ul de presa, dar nici nu cred ca bavarezii sunt straini de aceste poze.
Asadar, ceea ce vedeti este noul BMW Seria 1. A doua generatie a Seriei 1, asteptata de toata lumea, al carei debut oficial va avea loc in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Bun, in primul rand sa remarcam ca silueta generala este cam aceeasi. Sunt diferente de dimensiuni, dar vizual seamana mult cu a generatiei trecute. Ce nu seamana insa sunt stopurile si farurile. N-am nici o problema cu stopurile, imi plac (seamana cu cele de pe Citroen DS3), dar am o problema cu farurile. Nu arata bine, sunt inspirate de forma celor de pe BMW Seria 5 GT, dar aici, pe noul Seria 1, ma.. citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.