Opel vine cu cel mai economic model de clasa compacta, Astra ecoFlex, in conditiile in care masina nu duce deloc lipsa de putere.

Opel arata ca motoarele diesel mai au multe de oferit in materie de economie. Sunt deja foarte economice, dar pot fi “convinse” sa fie si mai economice. Dovada o reprezinta noul Opel Astra ecoFlex, o masina care reprezinta cea mai economica versiune a modelului Astra creata vreodata, indiferent de motor.

Noul Opel Astra ecoFlex mai arata ceva. Ca se pot obtine valori incredibil de mici si fara a utiliza motoare cu putere mica. Pentru clasa compacta se folosesc, in general, motoare in jurul a 100 CP pentru cele mai economice versiuni ale gamei. De fapt, in comunicatul de presa, Opel face si o trimite directa la principalul concurent, VW Golf BlueMotion, care foloseste un turbodiesel de 1,6 litri si 105 CP.

In schimb, Opel Astra ecoFlex vine cu un motor... citeste mai multe despre Opel Astra ecoFlex pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.