Citroen propune in Romania al doilea model din seria premium DS. Dupa Citroen DS3 a venit acum in showroom-uri modelul DS4, care nu arata deloc rau.
Citroen DS4 a ajuns si in Romania, asa ca avem acum si lista de preturi completa. Stim povestea cu gama paralela, premium, a modelelor DS. Multi spuneau ca francezii n-au nici o sansa sa vanda aceste modele DS pretentioase si scumpe, dar iata ca Citroen a inregistrat deja un succes. Au anuntat recent ca Citroen DS3 a fost vandut pana acum in 100.000 exemplare, pe parcursul unui an si 2 luni.

DS4 este un segment mai sus, in clasa compacta si vine cumva ca o versiune premium a noului Citroen C4. Nu e insa doar atat, DS4 are personalitate proprie si este atat de modificat la nivelul detaliilor, incat pare departe de C4. Asta si pentru ca, incepand de la primul montant, nu mai seamana deloc cu C4. Citroen DS4 are 4 usi, dar manerele... citeste continuarea si vezi lista de preturi pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.