Peugeot a prezentat noul Peugeot 508 RXH, un break suprainaltat, care poate ataca si zone mai denivelate. O masina de vacanta, in stil frantuzesc.

Francezii nu au chiar atat de mult de cand au venit cu noul Peugeot 508 in versiune berlina si break, dar iata ca maresc deja gama. Cu un model care “zambeste” frumos catre A4 Allroad Quattro.

Noul model varf de gama se numeste Peugeot 508 RXH
si se prezinta cu un tren de rulare mai mult decat interesant. La nivelul caroseriei este un Peugeot 508 mai dur, break, usor inaltat si cu bosaje mai proeminente la roti. Sugereaza clar ca nu se supara daca-l duci si pe drumuri unde fratele sau de sosea, Peugeot 508, si-ar rupe spoilerul.

Am facut comparatia cu A4 Allroad quattro si poate credeti ca exagerez, ca Audi e premium si Peugeot nu. Asa este, dar inchipuiti-va ca Peugeot 508 RXH nu are nici un fel de complexe in fata modelului german, la nici un fel de capitole. Motorului noului Peugeot 508 RXH este un... citeste mai multe despre Peugeot 508 RXH pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.