Lexus a prezentat noua generatie GS, adica model care se va bate cu BMW Seria 5, Mercedes E-Klasse si Audi A6. Niponii mizeaza pe un stil super agresiv!

Il asteptam, trebuia sa vina, pentru ca actuala generatie are deja 6 ani. Noul Lexus GS a debutat in Statele Unite si se prezinta cu o linie de design schimbata complet. Modelul de serie, pe care-l vedeti mai jos, a fost prefigurat de conceptul Lexus LF-Gh.

Asa cum stim, noul Lexus GS este modelul cu care niponii vor lupta pe piata berlinelor de clasa mare cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Klasse. Oricum, o vor face in stil propriu, pentru ca noul GS a renuntat la rotunjimile generatiei anterioare (care mi-a placut) si a adoptat un design mai “dur”, mai extrem.
Vedeti cum arata grila frontala, uriasa, trapezoidala, ca un scut. Mie mi se pare o... citeste mai multe despre noul Lexus GS pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.