Audi prezinta noul A8 Hybrid, cea mai economica limuzina de lux produsa vreodata de constructorul german.

Pana acum putini ani modelele de lux cu motoare cu 4 cilindri erau o blasfemie. Nu se potrivea o berlina de 5 metri, scumpa, finisata impecabil, cu imaginea comuna a unui motor cu 4 cilindri.

Dar acum e altceva. Mercedes are cel mai economic sedan de lux, cu 4 cilindri, iar Audi vine cu cel mai economic model din gama A8, sub a carui capota este montat un 4 cilindri de doar 2 litri. Si, daca ne uitam, la valorile de consum, e clar ca e o cu totul alta era. Una in care banii nu mai cumpara doar luxul, ci si o eficienta mai mare.

Audi A8 Hybrid a fost anuntat inca de la debutul noii generatii A8, iar nemtii spun ca productia de serie a masinii va debuta in 2012. Sub capota este motorul de 2 litri TFSI, care produce 211 CP si 350 Nm, ajutat de un motor electric de... citeste mai multe despre noul Audi A8 Hybrid pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.