Chevrolet Cruze hatchback propune un design mai dinamic si vine cu preturi tentante. Se ofera si un diesel de peste 160 CP.

Unul dintre noile modele de urmarit este – si n-o spun pentru prima data – Chevrolet Cruze hatchback. Daca berlina Chevrolet Cruze mi-a placut, hatchback-ul imi place si mai mult din cauza spatelui, unul reusit, care da un aer mai dinamic masinii. E adevarat ca, in segmentul compact, prefer oricand un hatchback in fata unei berline.

Normal, asteptam preturile noului Cruze hatchback pentru Romania si acum le si avem. Sunt unele tentante, zic eu, in conditiile in care nu prea ai nevoie de nimic altceva in afara echiparii de serie.
Cruze hatchback este disponibil cu 3 propulsoare, doua pe benzina si un turbodiesel. Cel mai mic motor este cel de... citeste mai multe despre Chevrolet Cruze hatchback pe Motorstory.ro (+ lista preturi)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.